юни 272017
 

Седем състезатели на Веселин Нейков взеха участие в Държавното първенство по плуване “Златна рибка” Варна за родените през 2007, 2008 год.
Дебют като състезател направи Калоян Сърбов/2008год./.
Ето и класациите :
ПРЕСЛАВА ЙОРДАНОВА подобри Националния рекорд на България/50м. Бруст/ от 2013год. Тя се окичи с общо 3 златни 1 сребърен и 1 бронзов медал.
РАДО НЕЙКОВ завоюва 2 златни ,1 сребърен и 3 бронзови медала.
МАЯ ВЕСЕЛИНОВА е с 3 златни
ЕЛЕОНОРА ЛАМБОВА -2 Златни
ВИТОМИР НОВАЧЕВ -2 Златни и 4-то място на 50 м. Гръб
ЛЪЧЕЗАРА АПОСТОЛАВА е 7-ма на 50м. Бътерфлай
Трите състезателки на Веселин Нейков, заедно с Левена Аврамова с треньор Иван Иванов , успяха да подобрят два Национални рекорда при щафетите – 4×50 Свободен стил и 4×50 -Смесена
Двете момчета на “Изида” РАДО и ВИТОМИР, заедно с Радослав Тодоров /треньор Св. Колев/ и Павел Михайлов/треньор Ив. Иванов/, успяха да грабнат златото и при двете щафетни дисциплини.
С изключителния принос на състезателите на Веселин Нейков , СКПС “ДОБРУДЖА” успя да се нареди на първо място в комплексното класиране, както при момчетата , така и при момичетата, което е един прекрасен пример на сътрудничество между треньорите от “Изида” и Басейн Русалка в името на децата и спорта!
Специални благодарности към г-н Младен Матеев, който зарадва всичките 430 деца, треньори и съдии, участници в първенството със сметанов сладолед “ИЗИДА”